Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

BRULA Tűztér Typ B Plus 90° (1057661)

1 849 120 Ft
+ 22 000 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
mbkandallo.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 1 849 120 Ft

További termékek a kategóriából

További BRULA termékek: BRULA Kandallóbetét

Kratki Antek/Deco Kandallóbetét 286 000 Ft-tól Kratki Antek/Deco NORDflam Torn Kandallóbetét 320 000 Ft-tól NORDflam Torn NORDflam Atina Kandallóbetét 325 300 Ft-tól NORDflam Atina Hitze STMA59x43R Kandallóbetét 650 000 Ft-tól Hitze STMA59x43R
Termékleírás
Teljesítmény 23.5 kW
Fatüzelés Igen
Széntüzelés Nem
Gáztüzelés Nem
Bioethanol tüzelés Nem
Pellet tüzelés Nem
Elektromos kandalló Nem
Fáradtolaj kandalló Nem
Füstcső átmérője 180 mm
Szélesség 50 cm
Magasság 75 cm
Mélység 50 cm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Brula Type B Plus 90° Basic tűztérA stílusos Brula B Plus 90°-os alapkályhával otthonos hangulatot varázsolhat nappalijának. Az alapkályha lenyűgöz a sarokba nyúló nagyméretű ablakával. A teljes hőteljesítmény teljes terhelés esetén 23,5 kW, az óránkénti teljesítmény 1,8-4,4 kW. A Brula Type B Plus 90°-os alapkályha hatásfoka 90%. Ez a hatékonyság előnyös a környezet számára és alacsonyan tartja az üzemeltetési költségeket. Teljes égéstér további tárolótömeg nélkül:A tűztér építéséhez szükséges összes alkatrészt megkapja tőlünk. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy ez csak a tűztér. A kiegészítő termékekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat.   Egészséges sugárzó hő:A Brula Type B Plus 90°-os alapkályha sugárzó hővel fűti a helyiséget. A konvekciós kályhákkal ellentétben nem a helyiség levegőjét, hanem a benne lévő tárgyakat melegíti. Ezenkívül a helyiség levegője nem szárad ki, ami sokkal kellemesebbé teszi a kályha helyiségében való tartózkodást. Bővíthető: még több tárolótömegA BRULA moduláris mennyezetemelő a Brula Type B Plus 90°-os alapkályhához tartozékként rendelhető. Az alapkályha tetején elhelyezett mennyezeti kémény még több tárolótömeget és fűtőfelületet eredményez.  A moduláris tűzálló téglák lassan elnyelik és tárolják a hőt. A tárolókályha még órákkal a kandalló kialvása után is egyenletesen adja le ezt a hőt a környezetbe. Ez egyedi moduláris téglákkal is megvalósítható, de ehhez egyéni konzultációra van szükség. Stílusos és kényelmesA Brula Type B Plus 90°-os alapkályha egy saroküveges betét. A látószög 90°-os szögben áll, így a tűz két oldalról a legjobban látható. A kompakt alapkályha helytakarékos és tökéletesen illeszkedik a belső térbe. A kályha burkolata egyedileg alakítható ki BRULA kandallópanelekkel és vakolattal. Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? 
  • Az ön műszaki tanácsadója: Kerecsen László
  • +36 30 644 3124
  • kerecsen. laszlo@lamigahungary. hu


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.